راهنمای حرفه ای برای سیم کشی مجدد خانه

راهنمای حرفه ای برای سیم کشی مجدد خانه، همیشه توصیه می شود که سیم کشی مجدد خانه توسط یک برقکار ماهر انجام شود. به عنوان یک برقکار، تاجر یا طراح داخلی، می دانید که سیم کشی مجدد خانه یک پروژه بزرگ است که نیاز به برنامه ریزی دقیق دارد.

اما با توجه به تغییر مکرر مقررات سیم کشی، ابزار و لوازم خانه، ممکن است جنبه هایی از کار وجود داشته باشد که شما در نظر نگرفته باشید. به خصوص اگر کاری باشد که به طور منظم آن را انجام نمی دهید.

این راهنمای حرفه ای به شما درک روشنی از مواردی که هنگام سیم کشی مجدد خانه و ویلا باید در نظر بگیرید و بهترین روشی که باید دنبال کنید، می دهد. علائمی را که نشان می دهد خانه نیاز به سیم کشی مجدد دارد و سیم کشی مجدد شامل چه مواردی می شود را کشف خواهید کرد.

یاد خواهید گرفت که گزارش های وضعیت نصب برق و مقررات جاری سیم کشی چیست. و در اینجا فهرستی از برترین لوازم و ابزارهای سیم کشی مجدد را بررسی خواهیم کرد.

راهنمای حرفه ای برای سیم کشی مجدد خانه

نشانه هایی که می گویند خانه نیاز به سیم کشی مجدد دارد

اگر خانه ای طی 25 تا 30 سال یا بیشتر سیم کشی نشده باشد، ممکن است نیاز به سیم کشی داشته باشد تا آن را به استانداردهای فعلی برساند. اما علائم معمولی دیگری وجود دارد که باید به آنها توجه کرد و نشان می دهد چه زمانی باید یک خانه را سیم کشی مجدد کنیم:

  • واحد مصرف کننده به طور منظم خاموش می شود و فیوزها یا لامپ ها می سوزند
  • صدای تروق یا وزوز از پریزهای برق می آید
  • سیم کشی برق با لاستیک سیاه، پارچه یا سرب پوشیده شده است
  • علائم سوختگی مانند تغییر رنگ در اطراف دوشاخه ها و پریزها یا بوی سوختگی به مشام می رسد
  • چراغ ها دائماً سوسو می زنند و لامپ ها باید اغلب تعویض شوند
  • کلیدهایی از چدن وجود دارد
  • هیچ برچسبی روی واحد مصرف کننده وجود ندارد
  • واحد مصرف کننده دارای پشتی چوبی می باشد
  • سوکت ها شکسته یا ترک خورده اند
  • سوکت ها به جای ورودی های 3 پین دارای ورودی های دوشاخه گرد هستند
  • در هر اتاق کمتر از دو پریز برق وجود دارد
  • دوشاخه ها بسیار داغ می شوند

لطفا توجه داشته باشید، همیشه توصیه می شود که این کار توسط یک برقکار ماهر انجام شود.

راهنمای حرفه ای برای سیم کشی مجدد خانه

سیم کشی مجدد خانه شامل چه مواردی می شود؟

سیم کشی مجدد یک خانه معمولاً شامل برداشتن سیم کشی قدیمی و نصب سیم کشی برق جدید و تمام اجزای مرتبط به شرح زیر است:

  • کابل های برق تعویض شده و یک واحد مصرف کننده جدید نصب شده است
  • کابل کشی جدید در دیوارها و زیر طبقات نصب شده است
  • جعبه های پشتی همه کلیدها و پریزها با جعبه های پشتی جدید جایگزین می شوند
  • مدارهای برق و روشنایی دوباره سیم کشی شده اند
  • سوکت های تلفن و تلویزیون سیم کشی مجدد شده اند
  • کلیدها، پریزها و وسایل روشنایی در صورت نیاز اضافه یا جابجا می شوند
  • کابل کشی برای فناوری جدید، مانند بلندگوها، دوربین های مدار بسته، نورپردازی خودکار و غیره، در صورت نیاز اضافه می شود.

تمام این کار سیم کشی را می توان به دو مرحله تقسیم کرد که به عنوان «تعمیر» شناخته می شود:

تعمیر نوع اول

اولین مرحله تعمیر جایی است که شما تمام کارهای مورد نیاز روی کابل کشی پنهان را که باید قبل از گچ کاری انجام شود، انجام می دهید. این کار معمولاً شامل برش و نصب کابل روی دیوارها است.

سپس جعبه های پشتی جدید را برای کلیدها و پریزها نصب کنید. سیم کشی مجدد شامل مدارهای برق، گرمایش و روشنایی می شود. سیم کشی مجدد سوکت های هوای تلفن و تلویزیون نیز باید در نظر گرفته شوند.

به علاوه، افزودن کابل ‌کشی به منظور استفاده از فناوری ‌های جدید مانند دزدگیر، دوربین ‌های مدار بسته، آشکار سازهای دود، زنگ درها، روشنایی در فضای باز و غیره نیز باید منظور شود.

هنگام برش دادن دیوار، نکات کلیدی وجود دارد که باید به خاطر داشته باشید تا مطمئن شوید که از مقررات الکتریکی پیروی می کنید و پایداری دیوار را به خطر نمی اندازید:

  • محل نصب نباید بیشتر از یک سوم ضخامت دیواره بریده شود
  • در یک دیوار حفره، محل نصب عمودی نباید عمیقتر از یک سوم ضخامت پوستی باشد که در آن قرار می ‌گیرد.
  • هیچ محل نصبی، چه افقی و چه عمودی، نباید پشت سر هم انجام شود
  • نصب افقی نباید بیشتر از یک ششم ضخامت دیواره بریده شود
  • در یک دیوار حفره، نصب افقی نباید عمیقتر از یک ششم ضخامت پوستی باشد که در آن قرار می‌ گیرد.
  • محل نصب باید از A به B در یک خط مستقیم، عمودی یا افقی باشد. محل نصب مورب نباید وجود داشته باشد

راهنمای حرفه ای برای سیم کشی مجدد خانه

تعمیر نوع دوم

تعمیر نوع دوم زمانی انجام می شود که تمام گچ کاری مجدد انجام شود و دیوارها به خوبی ساخته شوند. این کار معمولاً شامل سیم کشی در صفحات روی کلیدها و پریزها است.

سیم کشی در یراق آلات نور، اتصال اقلامی مانند اجاق ‌ها، فن ‌های خروجی، دوش‌ های برقی، کنترل ‌های گرمایشی و غیره انجام می شود. سپس همه چیز به واحد مصرف ‌کننده متصل می ‌شود و برای اطمینان از درست کار کردن همه آن‌ ها آزمایش می‌ شوند.

گزارش وضعیت تاسیسات الکتریکی (EICR) چیست؟

گزارش وضعیت تاسیسات الکتریکی گزارشی است که پس از بازرسی برق یک ملک نوشته می شود. هدف آن یافتن و گزارش هرگونه آسیب یا سایش و پارگی (سیم) است که ممکن است باعث شوک الکتریکی، درجه حرارت بالا یا به هر طریق دیگری مشکلی در ایمنی آن شود.

همچنین هر نوع سیم کشی را که با مقررات سیم کشی برق موسسه مهندسی و فناوری (IET) مطابقت ندارد و به عنوان یک رکورد مهم از وضعیت سیم کشی برق خانه که در بازرسی های آینده استفاده می شود، شناسایی می کند.

دو نوع گزارش وجود دارد:

  1. گزارش وضعیت بصری: این نوع گزارش فقط برای ویژگی هایی مناسب است که به تازگی به طور کامل آزمایش شده اند. این شامل هیچ آزمایشی نمی شود، فقط یک بازرسی بصری برای حصول اطمینان از ایمن بودن استفاده از برق تا بازرسی بعدی می شود. این شامل بررسی هایی مانند اطمینان از اضافه بار بیش از حد پریزهای برق و محافظت از دستگاه جریان باقیمانده (RCD) است.
  2. گزارش بازرسی دوره ای: این نوع گزارش شامل بازرسی و آزمایش کامل برق یک ملک، از جمله مدارهای پنهان در پشت دیوارها می شود. توصیه می شود این بازرسی هر 10 سال برای خانه های شخصی و هر پنج سال یکبار برای صاحبخانه ها انجام شود.

هنگامی که صاحبخانه گزارش خود را دریافت می کند، باید هر گونه سیم کشی معیوب یا قدیمی را که مشخص شده است، تعویض یا تعمیر کنند. این تضمین می کند که خانه از آخرین مقررات سیم کشی برق پیروی می کند و نصب سیم کشی ایمن است.

مقررات سیم کشی چیست؟

مقررات جاری سیم کشی استاندارد ملی برای کلیه کارهای سیم کشی برق خانگی است. آنها قوانینی را برای نصب کابل کشی ثابت در یک ملک برای اطمینان از ایمنی تعیین می کنند.

مقررات بیان می کند که کار باید مطابق با سند مقررات ساختمان باشد، و اغلب به عنوان مقررات سیم کشی IET شناخته می شود. این استانداردها طراحی، نصب، بازرسی، آزمایش و صدور گواهینامه سیم کشی برق را پوشش می دهند. تمام کارهای سیم کشی باید طبق این استاندارد انجام شود.

راهنمای حرفه ای برای سیم کشی مجدد خانه

بهترین لوازم و ابزارهای سیم کشی مجدد

این بخش به برخی از برترین ابزارها و تجهیزات برق موجود می پردازد. بعلاوه، محصولات و لوازم ضروری که هر برقکار برای تکمیل کار سیم کشی مجدد به خوبی و کارآمد نیاز دارد آورده شده است.

کابل و مدیریت کابل

کابل، البته یکی از ضروری ترین لوازم هر کار سیم کشی مجدد است. انواع مختلفی از کابل ها در طول های مختلف موجود است. توصیه می کنیم از کابل روی درام ها برای سیم کشی مجدد استفاده کنید که در طول 25 تا 100 متر موجود هستند. استفاده از قرقره کشیدن سیم ها را بدون گره خوردن آسان تر می کند که باعث صرفه جویی در وقت شما در کار می شود.

و محصولات مدیریت کابل، مانند ترانک، کانال، پوشش کابل و محافظ را فراموش نکنید. آنها به اطمینان از منظم و بی نظم بودن کار سیم کشی شما کمک می کنند و همچنین به عنوان یک اقدام ایمنی مهم عمل می کنند، به ویژه در مواردی که کابل می تواند موجب خطر شود.

ابزارهای تعیین موقعیت و برش

داشتن گستره وسیعی از ابزارهای تعیین موقعیت و برش در هنگام کار باعث می شود کار به سرعت و روان اجرا شود. بهترین ابزار برای استفاده، ابزارهای VDE هستند.

VDE یک موسسه تست و صدور گواهینامه است که دارای اعتبار بین المللی است. ابزارها با اعتبار خود دارای دسته های عایق برای جلوگیری از آسیب ناشی از برق گرفتگی هستند. همچنین دسته های ابزار قرمز رنگ هستند تا از شناسایی آسان در برابر سایر ابزارهای شما اطمینان حاصل شود.

ابزارهای تعیین موقعیت و برش ضروری عبارتند از دم باریک، کاتر، سیم لخت کن و کابلشو.

پیچ گوشتی

فازمترها ابزاری هستند که برای هر برقکار ضروری است. آنها برای سیم کشی در برق و نصب صفحات روی کلیدها و پریزها ضروری هستند. بهتر است اطمینان حاصل کنید که طیف وسیعی از فازمترها با اندازه‌ های مختلف را در اختیار دارید تا تمام اندازه ‌های مختلف پیچی که ممکن است با آنها روبرو شوید را در نظر گرفته باشید.

مانند سایر ابزارهای برقکاری، از پیچ گوشتی های VDE استفاده کنید که تا 1000 ولت ac و 1500 ولت dc عایق هستند و از شما در برابر شوک الکتریکی و قوس الکتریکی محافظت کنند.

راهنمای حرفه ای برای سیم کشی مجدد خانه

کلید، پریز و جعبه پشتی

هر سیم کشی مجدد خانه شامل تعویض جعبه های پشتی در اولین نوع تعمیر است. به منظور صرفه‌ جویی در زمان و هزینه، مهم است که از قبل برنامه‌ ریزی کنید و نوع صحیح جعبه‌ های پشتی را متناسب با نیازهای شغلی خریداری کنید، که می ‌تواند به جایی که جعبه پشتی می ‌رود و عمق دستگاه در حال نصب بستگی داشته باشد.

در طول تعمیر نوع دوم، کلیدها و پریزهای جدیدی را نصب خواهید کرد. آنها در طیف گسترده ای از انواع، رنگ ها، سبک ها و پرداخت ها در دسترس هستند. آنها می ‌توانند رنگ شیکی را به اتاق اضافه کنند، بنابراین مشتریان شما ممکن است بخواهند اینها را خودشان انتخاب کنند.

سیم کشی شبکه ای و ماژولار

محصولات سیم‌ کشی شبکه‌ ای و ماژولار به شما این امکان را می ‌دهند که ترکیب ‌های سفارشی کلیدها و پریزها را ایجاد کنید چرا که همه اجزا به طور جداگانه فروخته می ‌شوند.

شما یک صفحه شبکه و صفحه رو می ‌خرید، سپس هر ترکیبی از کلیدها، سوکت ‌ها، صفحات خالی، فیوزها و ماژول‌ های خروجی ثابت را می ‌خرید. و همه چیز به سادگی با هم سر هم می شود.

این بدان معناست که شما می توانید ماژول های مناسب را با هم به راحتی در یک صفحه داشته باشید و کنترل برق و روشنایی هر اتاق را از یک مکان ساده می کند. و از منظر کارآیی، به این معنی است که می‌ توانید به‌ عنوان مثال، به جای سه صفحه، فقط در یک صفحه سیم‌ کشی کنید و در زمان کارتان صرفه ‌جویی کنید.

تسترهای برق

تسترهای برق ابزار ضروری برای ایمن نگه داشتن شما در حین انجام کارهای سیم کشی برق هستند. آنها همچنین به شما اجازه می دهند بررسی کنید که آیا سیم کشی به درستی انجام شده است و آیا تمام قرائت های تست مطابق با مقررات IET هستند یا خیر.

طیف گسترده ای از تسترهای الکتریکی موجود است. به عنوان مثال، یک تستر سوکت به شما امکان می دهد قبل از کار روی سوکت، بررسی کنید که آیا سوکت مشکل دارد یا اینکه به درستی سیم کشی شده است.

یک تستر ولتاژ وجود یا عدم وجود برق را در مدار تشخیص می دهد. یک تستر تداوم بررسی می کند که آیا می توان یک مسیر الکتریکی بین دو نقطه ایجاد کرد. و یک تستر مقاومت تست می کند که آیا کابل بخشی از یک مدار پیوسته است یا خیر. همچنین می ‌توانید تسترهای چند منظوره بخرید که دو یا چند مورد از این ابزارها را در یکی ترکیب می ‌کنند.

راهنمای حرفه ای برای سیم کشی مجدد خانه

چراغ قوه

هنگامی که در حال انجام یک پروژه سیم کشی مجدد هستید، اغلب متوجه می شوید که در فضاهای تاریک مانند انبارها و کمدها کار می کنید. همچنین ممکن است بعد از تاریکی هوا، به خصوص در زمستان، کار کنید.

و از آنجایی که سیم کشی مجدد خانه به معنای قطع کردن برق است، داشتن یک چراغ قوه یا چراغ قوه سری با باتری خوب ضروری است. چراغ قوه سری یا لامپ فلورسنت یک انتخاب محبوب است. چراغ قوه سری به خوبی جواب می دهد زیرا به شما امکان می دهد بدون دست کار کنید.

اسکنر دیواری

سیم ردیاب یا اسکنر ابزار مفید دیگری است که به شما کمک می کند سیم ها را در پشت دیوارها و زیر کف قرار دهید. به شما می گوید مدار در چه جهتی حرکت می کند و قطع کننده ها و فیوزها را تشخیص می دهد. این اسکنر می تواند در زمان تعیین تمام سیم کشی های موجود در یک خانه صرفه جویی زیادی در زمان داشته باشد.

دریل چکشی

چکش یا مته SDS برای سیم‌ کشی مجدد ضروری است، زیرا برای بریدن دیوارها و آجر کاری مورد نیاز است. از آنجایی که در حین کار برق نخواهید داشت، به یک مته با باتری نیاز دارید. به دنبال نسخه‌ هایی با عمر باتری طولانی یا دو باتری باشید تا در میانه کار شارژتان تمام نشود.

چسب ماهی یا ریدز

در یک کار سیم کشی مجدد، کابل ها باید قبل از اینکه پشت بورد پنهان شوند در جای خود نصب شوند. با این حال، ممکن است مواردی وجود داشته باشد که پس از نصب به کابل اضافی نیاز باشد.

این جایی است که چسب ماهی (یا ریدز) مفید است. چسب ماهی (که به آن نوار کشی نیز می گویند) یک سیم پیچ از فولاد سفت و سخت است که یک طرف آن دارای قلاب است. پس از نصب بورد برای گرفتن کابل های برق از طریق دیوارها یا سقف ها استفاده می شود. و همچنین می توان از آن برای عبور کابل از طریق مجرا استفاده کرد.

واحد مصرف کننده

واحد مصرف کننده مرکز کنترل کل منبع تغذیه در اطراف خانه است که برای جلوگیری از شوک الکتریکی و آتش سوزی طراحی شده است. این یک قطعه ضروری از تجهیزات است که همیشه باید در یک کار سیم کشی مجدد جایگزین شود. برندها و اندازه های بسیاری از واحدهای مصرف کننده در دسترس هستند، بنابراین یافتن محصول مناسب برای کار مد نظر باید آسان باشد.

سایر لوازم

علاوه بر موارد اصلی ذکر شده در بالا، لوازم مختلف دیگری نیز وجود دارد که در یک کار سیم کشی مجدد مفید خواهند بود. برای مثال، پیچ‌ های برقی برای نصب سوکت ‌ها عالی هستند، زیرا دارای رزوه‌ ای خلاقانه هستند که شل نمی ‌شوند.

چسب برق برای عایق بندی سیم کشی برای جلوگیری از برق گرفتگی یا آتش سوزی مفید است. و اتصالات کابل می تواند سیم های شما را مرتب و منظم نگه دارد.

PPE نیز مهم است. هنگام ایجاد محل نصب در دیوارها از عینک و دستکش با چسبندگی خوب استفاده کنید. و اصول اولیه را فراموش نکنید. مداد، متر و تراز برای مشخص کردن موقعیت کلیدها و پریزها نیاز است.

نکاتی که باید هنگام سیم کشی مجدد خانه در نظر بگیرید

راهنمای حرفه ای برای سیم کشی مجدد خانه

  1. برنامه ریزی موقعیت چراغ ها، کلیدها و پریزها

برنامه ریزی دقیق کلید موفقیت یک کار سیم کشی مجدد است. قبل از شروع، نقشه برداری کنید که همه چیز به کجا خواهد رفت.

اتاق به اتاق کار کنید و تصمیم بگیرید که هر چراغ، کلید، پریز و هر نقطه الکتریکی دیگر، مانند آشکارسازهای دود، بلندگوها، چراغ‌ های امنیتی، دوربین‌ ها و غیره به کجا برود. انجام این کار از قبل، شما را از مشکلات پرهزینه و وقت گیر در مراحل بعدی پروژه نجات می دهد.

  1. زمان بندی

کار سیم کشی مجدد در دو مرحله انجام می شود. اولین مرحله تعمیر زمانی کامل می ‌شود که بوردهای کف بالا کشیده می‌ شوند، و دیوارها فاقد بورد هستند یا زمانی که کانال ‌هایی را برای کابل ‌کشی از دیوارها خارج کرده ‌اید.

این مرحله ای است که در آن تمام سیم کشی هایی که معمولاً در پشت دیوارها پنهان شده اند در معرض دید قرار می گیرند. سپس سیم کشی و اجزای الکتریکی قدیمی حذف شده و کابل کشی جدید انجام می شود.

پس از تعویض بورد و درست کردن دیوارها برای تکمیل مرحله تعمیر دوم، باید به ابتدای برگردید. این زمانی است که تمام اجزای الکتریکی خارجی مانند کلید، پریز و اتصالات چراغ را نصب می کنید.

راهنمای حرفه ای برای سیم کشی مجدد خانه

  1. آینده نگری

استفاده ما از فناوری در خانه در طول سال ها افزایش یافته است. و با محبوبیت فزاینده فناوری خانه های هوشمند، این افزایش احتمالا ادامه خواهد داشت. بنابراین، هنگام تعیین پروژه سیم کشی مجدد، در نظر بگیرید که چگونه نیازهای صاحب خانه ممکن است در 10 سال آینده تغییر کند. به عنوان مثال، خانه در حال حاضر چند پریز دارد و چند پریز دیگر ممکن است برای پاسخگویی به تقاضای آینده مورد نیاز باشد؟

  1. سیم کشی خانه هوشمند

اگر خانه ‌ای که در حال سیم ‌کشی مجدد هستید، از قبل فناوری خانه هوشمند نصب نشده است، زمان خوبی برای صاحبان خانه است که آن را در نظر بگیرند. راه‌ اندازی سیم ‌کشی برای محصولات خانه هوشمند مانند دوربین‌ های مداربسته، زنگ در و گرمایش در حال حاضر باعث صرفه ‌جویی در زمان، هزینه و ایجاد تحول در آینده می ‌شود.

و از آنجایی که محصولات خانه هوشمند برای کار به اینترنت متکی هستند، کابل کشی اینترنت را نیز در نظر بگیرید. اکثر خانه ها یک اتصال اترنت سیمی و وای فای تکی دارند. اما، با نصب اتصالات اترنت بیشتر، صاحبان خانه در حال حاضر و در آینده در صورت افزایش تقاضا، دسترسی سریع تری به اینترنت خواهند داشت.

راهنمای حرفه ای برای سیم کشی مجدد خانه

  1. گواهینامه رسمی

پس از تکمیل پروژه سیم کشی مجدد، باید گواهی رسمی به صاحبان خانه بدهید که تأیید می کند کاری که انجام داده اید مطابق با مقررات ساختمانی است.

سوالات متداول در مورد سیم کشی مجدد خانه

آیا می توانم از نظر قانونی خانه خود را دوباره سیم کشی کنم؟

شما می توانید از نظر قانونی خانه خود را دوباره سیم کشی کنید، اما توصیه می کنیم برای جلوگیری از آسیب دیدگی و اطمینان از تکمیل کار مطابق با استانداردهای ایمنی فعلی، از یک برقکار ماهر استفاده کنید.

کار سیم کشی باید با استانداردها مطابقت داشته باشد و قبل و بعد از اتمام باید توسط یک برقکار بازرسی و آزمایش شود. اگر برقکار نیستید، قوانینی وجود دارد که باید رعایت کنید.

توصیه می شود قبل از شروع هر کاری با یک برقکار ماهر مشورت کنید و باید توافقی وجود داشته باشد که آنها مایل به ارزیابی و تایید کار شما باشند. بدون گواهینامه مناسب، نصب با مقررات ساختمان مطابقت نخواهد داشت و بر توانایی شما برای فروش ملک تأثیر می گذارد.

آیا خانه 30 ساله نیاز به سیم کشی مجدد دارد؟

بله، این احتمال وجود دارد که یک خانه 30 ساله نیاز به سیم کشی مجدد داشته باشد تا آن را به استانداردهای ایمنی فعلی برساند. برای بررسی، از یک برقکار بخواهید تا گزارش وضعیت نصب برق (EICR) را انجام دهد.

آنها یک گزارش بازرسی دوره ای را انجام می دهند که شامل بازرسی و آزمایش کامل سیم کشی برق است. نتایج گزارش نشان می دهد که آیا نیاز به سیم کشی مجدد دارید یا خیر.

سیم کشی مجدد خانه چقدر طول می کشد؟

مدت زمان سیم کشی مجدد به اندازه ملک، وسعت سیم کشی و تعداد اصلاحات انجام شده بستگی دارد. به عنوان یک راهنما، ممکن است 2-10 روز طول بکشد. در نظر داشته باشید که کار در دو مرحله انجام می شود.

مرحله اول شامل ساخت کانال در دیوارها و زیر کف برای تکمیل کار پنهان است. سپس برقکار می رود و منتظر می ماند تا دیوارها و کف ها درست شوند تا بتوانند برگردند و مرحله دوم کار را تکمیل کنند یعنی نصب پریزها، کلیدها، اتصالات روشنایی و غیره.

هر چند وقت یک بار باید یک خانه را دوباره سیم کشی کرد؟

توصیه می شود که هر 25 تا 30 سال یکبار یک خانه سیم کشی شود تا آن را با مقررات فعلی ساختمان به روز کند.

در عین حال، توصیه می شود هر 10 سال یک بار یا هر پنج سال یک بار برای صاحبخانه ها یک گزارش وضعیت نصب برق (EICR) داشته باشید. این گزارش شامل بازرسی و آزمایش کامل برق است. نتایج گزارش نشان می دهد که آیا سیم کشی مجدد مورد نیاز است یا خیر.